De Radiator Heat Assistant en de Tangentiële Radiator Ventilator

Een radiator is een wat onromantische vergelijking met een open haard maar heeft uiteindelijk hetzelfde doel, de ruimte verwarmen. De open haard doen we voornamelijk aan om er gezellig samen voor te zitten een boek te lezen of te relaxen.

Een radiator echter is wel degelijk bedoeld om de ruimte zo snel mogelijk ( en als het enigzins kan ) energiezuinig te verwarmen maar toch gebruiken wij hem als een open haard. Het enige voordeel is dat hier (gelukkig) geen schoorsteen aan zit maar hij hangt er ook niet voor de gezelligheid.

De warmte die een radiator produceert is niet om je handen er aan te warmen maar moet zo snel mogelijk de ruimte binnenkomen waar je leeft.

Om dit te realiseren moet je de warmte in beweging brengen naar de richting die jij wilt en dat kan alleen met ventilatoren. Er is inmiddels heel veel keuze hier in, die zullen wij hier niet noemen maar op internet is genoeg te vinden en te koop.

Wij houden ons bezig met nieuwe ideeën en verbeteringen van bestaande producten op dit gebied en delen dit op onze site. 

Om aan te tonen dat deze verbeteringen en eventuele nieuwe producten ook echt werken laten we dit zien met behulp van warmtebeeld video's. Daarbij geven wij een duidelijke uitleg hoe deze producten te gebruiken of zelf te maken. 

Ons doel: Onze website uitbreiden met bezoekers die geïnteresseerd zijn in onze ideeeën om zo de energiekosten omlaag te brengen.