Radiator Heat Assistant Prototype 1: compleet zoals afbeelding

€ 175,00

Prototype 1 ( zie afbeelding ) te koop exclusief de hoeklijnen die op de radiator moeten, inclusief sensor om de ventilator in en weer uit te schakelen. 

De ventilator die hier in zit is van EBM papst dus perfecte kwaliteit. Op onze site kunt u de gegevens van deze ventilator inzien. De capaciteit van deze ventilator is 705m3 per uur. Deze capaciteit heeft u uiteraard niet nodig maar u kunt hem zelf op een lagere stand zetten om het geluidsniveau te verminderen.

Vanwege het geluidsniveau is het handig om een overcapaciteit te hebben en die dan terug te draaien. Een ventilator die de benodigde capaciteit maar net haalt maakt natuurlijk veel meer geluid.

Graag zouden wij van u ( tijdens of na gebruik ) een reactie willen ontvangen hoe deze Radiator Heat Assistant bevalt.

 

 

 

 

SKU: PROTOTYPE: 1 VERKOCHT

EBM Papst ventilator K3G175-RC05-03

€ 125,00 € 195,00

Wilt u zelf een Radiator Heat Assistant maken dan is dit de perfecte ventilator hiervoor. Op onze site onder rubriek benodigde materialen kunt u zien hoe je deze moet maken en de benodigde materialen hier voor.

Deze ventilator is van EBM papst dus perfecte kwaliteit. Op onze site kunt u de gegevens van deze ventilator inzien. De capaciteit van deze ventilator is 705m3 per uur. 

Deze ventilatoren zitten ook in het WTW systeem van Brink Renovent (hier zitten er zelfs 2 in) en zijn bestand tegen jarenlang intensief gebruik. zie documentatie op website.

 

SKU: Nog 2 stuks op voorraad: 1 verkocht

TANGENTIËLE RADIATOR VENTILATOR

€ 75,00 € 95,00

Compleet (zoals afgebeeld in rubriek Tangentiële Radiator Ventilator) met 12 volt adapter en een thermostaatschakelaar van speedcomfort. Zodra de temperatuur van de radiator 33 graden wordt, gaat de Tangentiële Radiator Ventilator vanzelf aan. Bij 25 graden schakelt hij deze weer uit.

 

SKU: PROTOTYPE: 1. 1x